Безплатен справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017 г.

Първото по рода си напълно безплатно издание за ученици
по статията работи: biznews.bg
Безплатен справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017 г.

Първото по рода си напълно безплатно издание за ученици , желаещи да продължат образованието си в частни и държавни гимназии в България и чужбина, ще има ролята на незаменим пътеводител в избирането на правилното за тях училище.

"Справочникът, подготвен от екипа на сп. "Образование и специализация в чужбина” и Маркет Тренд ЕООД със съдействието на учители, директори и родители, предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на средното езиково образование у нас и в чужбина.", сподели Десислава Пенчева, ръководител на проекта. Изданието събира на едно място всички възможности за продължаване на средно образование в общо 11 от най-популярните чуждестранни дестинации за образование на деца. Това са: Великобритания, Германия, Австрия, Франция, Испания, Италия, Канада, САЩ, Австралия, Гърция и Швейцария.

Ученици и родители ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование, условията за пансионен престой, както и уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните образователни програми, които са с международен стандарт като A-level, IB, AP, IGSCE и др., както и училищата, където могат да се изучават тези програми в България. Накратко, всеки ще може да се информира относно това какво предлагат училищата в България и чужбина, какво представлява пансионния живот за децата в елитните училища и извънкласните им дейности, както и какви дипломи ще придобият след завършеното им средно образование. Отделено е внимание и на езиковите сертификати, както и на насоките към всеки родител как да избере най-подходящото образование за своето дете.

Първият справочник за средно образование и езиково обучение 2016/2017 г. се разпространява напълно безплатно в печатен и в онлайн вариант.  

Печатното издание може да намерите в някои от големите книжарници в страната, в някои от водещите училища, в подбрани тенис кортове, конни бази, голф игрища, езикови центрове, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

Пълната версия на изданието е достъпна безплатно на studyabroad.bg и можете да я разгледате след регистрация.

Издател е "Маркет Тренд" ЕООД.

Повече за Маркет Тренд ЕООД

"Маркет Тренд" предоставя маркетинг и рекламни решения за бизнес развитие в Югоизточна Европа в продължение на 10 години. Създаването и реализирането на успешни комуникационни стратегии утвърди агенцията като един от лидерите в областта през последните години. Маркет Тренд е дългогодишен партньор при планирането и реализирането на успешни маркетинг и рекламни кампании на утвърдени компании и брандове в България Румъния, Сърбия, Македония, Украйна, Гърция и други. Компанията инвестира разработването на няколко продукта, насочени към амбициозни млади хора: сп. "Образование и специализация в чужбина” и интернет-портала за международно образование - www.studyabroad.bg

 реклама