VIVACOM обяви декември за месецът на Samsung

Отстъпки до 80 % за избрани модели от серията Galaxy
по статията работи: Мина Стойчева
VIVACOM обяви декември за месецът на Samsung
Снимка: vivacom

От 1 декември в магазините на VIVACOM започва сензационно намаление на цените за избрани смартфони от серията Galaxy на Samsung. Отстъпките за устройствата стигат до -80% и важат както за нови абонати, така и за настоящи, които преподписват своя договор.

Благодарение на атрактивната оферта, която ще важи до края на декември, потребителите ще могат да зарадват себе си или близките си за предстоящите празници. Именно в серията Galaxy са едни от най-предпочитаните модели на технологичния гигант Samsung с операционна система Android. Те се отличават с изискан дизайн и иновативност, a чрез 3G мрежата на VIVACOM клиентите могат да се насладят безпроблемно на цялата им функционалност – навсякъде и по всяко време.

Топ предложенията с уникалната оферта на българския телеком включват Samsung Galaxy Grand Neo за 59,90 лв. в брой или за 2,50 лв. на месец на изплащане с тарифен план MaxiCall XXL, вместо досегашната цена от 99,90 лв. в брой или 4 лв. на лизинг за24 месеца.

С изгодна отстъпка може да бъде закупен и Samsung Galaxy Note 3 Neo - 299,90 лв. в брой или 14,90 лв. на месец на изплащане с тарифен план MaxiCall XXL, вместо досегашната цена от 499,90 лв. в брой или 21,90 лв. на лизинг за 24 месеца. С предпразнична цена от 9,90 лв. в брой или на изплащане само за 0,50 лв. на месец е и Samsung Galaxy Trend 2, вместо 39,90 лв. в брой или 0,90 лв. месечна вноска на изплащане.

 реклама