VIVACOM започва записване за хита сред таблетите - Samsung Galaxy Tab S

От 1 август двата варианта на модела ще бъдат в магазините на VIVACOM
по статията работи: Данаил Казаков
VIVACOM започва записване за хита сред таблетите - Samsung Galaxy Tab S
Снимка: vivacom

Най-дългоочаквания таблет на Samsung - Galaxy Tab S, ще бъде в магазините на VIVACOM от следващата седмица. Потребителите, които го очакват с нетърпение и искат да получат преди всички ексклузивна информация за хитовия модел, могат да се запишат за нея тук. При последваща покупка на устройството в комбинация с тарифен план Traffic Unlimited за срок от 24 месеца, всеки клиент ще получи двойно повече MB на максимална скорост.

Galaxy Tab S e най-елегантният и лек таблет на Samsung. Той се предлага в два варианта - с големина на екрана 8.4" и 10.5". Super AMOLED дисплеят е най- модерният в технологично отношение и дава възможност на потребителите да се насладят на изключителните цветове в изображенията, които покриват над 90% от Adobe RGB стандарт. Устройството е снабдено със системата Adaptive display, която настройва автоматично картината. Така дори при силна пряка светлина могат да се четат текстове или да се разглеждат приложения с повече визуални детайли.

Galaxy Tab S се отличава с подобрени функции за сигурност благодарение на заключването и отключването с пръстов отпечатък. Високата продуктивност позволява на потребителите безпроблемно да извършват няколко задачи едновременно. Като например да сърфират в интернет, да гледат видео, да споделят съдържание и да провеждат разговори по едно и също време, без да се налага да затварят едното, за да имат достъп до другото.

Samsung Galaxy Tab S е с процесор Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore + 1.3 GHz Quadcore) и работи под Android KitKat. Батериите на двете разновидности на таблета позволяват автономна работа с тях до 12 часа.

Двата варианта на Samsung Galaxy Tab S ще се предлагат в магазините на VIVACOM с план за пренос на данни Traffic Unlimited с промоционални условия – 50% отстъпка от месечната такса за целия период при сключване на двугодишен договор с тарифи M+, L+ и XL+ до края на август. Така клиентите могат да получат до 12 000 MB на цени от 7.90 лв. на месец.

 

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК ЕАД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

 реклама