Tази година музикалният фестивал Vola Open Air ще е през юли! Датите са 28 и 29 юли!

Vola Open Air е музикален фестивал на връх Околчица
по статията работи: biznews.bg
Tази година музикалният фестивал Vola Open Air ще е през юли! Датите са 28 и 29 юли!

Vola Open Air е музикален фестивал на връх Околчица – в пределите на природен парк Врачански Балкан, който се превърна в устойчив проект с дългосрочно развитие, в сътрудничество с дирекция на ПП Врачански Балкан и Община Враца.

Целите на фестивала са да предоставя сцена за изява на млади български и чуждестранни артисти, които се занимават с новаторско и некомерсиално творчество; Да събира младите хора от страната и региона и да ги приобщава към природосъобразния начин на живот; Да популяризира туризма в региона, като подпомага културата и устойчивото развитие;

За шеста година връх Околчица, Врачански Балкан, ще е домакин на музикалния фестивал! През годините Vola Open Air се превърна в устойчив проект с дългосрочно развитие, в сътрудничество с дирекция ПП Врачански Балкан и Община Враца.

За сега, организаторите разкриват, че подготвят качествена музикална селекция и активности за свободното време. Световни имена от електронната сцена отново ще заемат централно място в музикалната програма. Първите участници ще бъдат обявени в средата на месец март.

Ранните билети за двата фестивални дни са вече в мрежата на Ивентим на цена едва 15 лева, но само до 20-ти април 2017.

За повече информация и контакт: страницата на фестивала или тук

 реклама