Smartliving.bg с нов дизайн и функционалности

Онлайн магазинът е утвърден лидер за продажби на спално бельо онлайн
по статията работи: Smartliving.bg
Smartliving.bg с нов дизайн и функционалности

От началото на септември онлайн магазинът Smartliving.bg е с обновен дизайн и добавени много нови продукти и функционалности. Целта на екипа на компанията е да улесни потребителите да направят своя избор и закупят от богатата гама артикули в магазина без да изпитват затруднения или неудобство.
Новата визия на магазина съвпада с друго положително събитие за фирмата – Facebook фен-страницата на сайта надхвърли 50 000 потребителя, което за малко повече от година е завиден резултат. Темпът на растеж е постоянен, което показва, че потребителите харесват продуктите и отношението, което получават като клиенти на Smartliving.bg.
Началната страница на онлайн магазина предлага удобно меню, чрез което с бърз преглед хората могат да се ориентират за предлаганите продукти. Веднага следват най-новите добавени артикули, като по-надолу се виждат най-продаваните типове в продукти – различните видове спално бельо – 5D и 3D спални комплекти, спално бельо от 100% памук и други варианти за комплекти за спалнята. За близо двете години от създаването си, Smartliving.bg успя да се превърне в предпочитан доставчик за спално бельо, като освен като дистрибутор на основните български доставчици, фирмата осъществява и собствен внос на качествено бельо за спалня.
По-надолу в страницата е отделено място за актуалните за сезона категории продукти – в случая с настъпването на есента предложенията са за отоплителни уреди – радиатори, климатици, конвектори, камини и др.
Smartliving.bg предлага на потребителите да платят по удобен за тях начин - с наложен платеж или по електронен път, а доставките са безплатни при поръчки от магазина за над 100лв.

-----------------------
Smartliving.bg е интернет магазин, предлагащ огромен избор стоки за дома и офиса, от реномирани производители и на добри цени. Сайтът е утвърден лидер за продажби на спално бельо онлайн, а през последните месеци бранда е все по-разпознаваем в българското интернет пространство.

 реклама