Remix Second Hand показа другото лице на дрехите втора употреба  4

Дрехи с история, които сами говорят за себе си
по статията работи: Лиляна Бончева
Remix Second Hand показа другото лице на дрехите втора употреба
Снимка: Remix Second Hand

В последно време все по-бързо развиващата се винтидж и секънд хенд философия на запада, е силно осезаема и у нас. Секънд хенд пазарът се превръща е културен модел и страст за много хора. Тръпката да познаеш твоята дреха, да я възродиш и покажеш в нова светлина, ти носи усещане за неповторимост и скрито задоволство.

Наскоро отворилият врати магазин Remix Second Hand, дава точно тази различна шопинг алтернатива на всеки оценил предимствата на дрехите втора употреба. Reuse Reduce Remix е изцяло нова и различна концепция, с която брандът стартира и внася нов смисъл в представата за бранша. В Remix всяка дреха удължава живота си, получавайки втори шанс да разкрие уникалното си послание. Селекциите съчетават уличен, романтичен, практичен, удобен и артистичен стил, всички те обединени от пулса на града. Всяка находка е специално подбрана с нужното внимание и желание, за да успее да посрещне и най-високите очаквания.

Ако природата ходеше на шопинг, със сигурност Remix щеше да е нейното място. Всеки детайл от интериора на магазина е в синхрон с природата. Цялостната политика на секънд хенд лейбъла се уповава на идеята за повторна употреба и рециклиране. Възраждането на дрехите и удължаването на живота им, спестява поне малко химикали и отрови на планетата.

Приятелското отношение към околната среда може да се изрази и в купуване на чифт дънки втора употреба.

Remix се намира на "Ал. Дондуков” № 135, разположен на удобно място между забързания център и индустриалната зона на града. В подобен стил е решен интериорът на магазина, съчетаващ модерния ърбън дизайн и уюта на дома. Откритата електрическа инсталация, грубият таван са в чудесен синхрон с типичните аксесоари за дома - свещи, вази, принтове. За стелажите са използвани стари строителни скелета, а вместо тапети стените на REMIX са покрити със зебло. А еко атмосферата е умело съчетана със стрийт решения, подсилени от приятен музикален фон.

Всеки четвъртък магазинът подновява изцяло селекцията си. Из съкровищниците на Remix ще откриете облекла с единична цена, както и дрехи и аксесоари с цени за ­килограм. Драстични намаления, отстъпки и разпродажби са само малка част от изненадите, които марката предлага на своите приятелите.

Повече информация и снимки на част от селекции можете да намерите в официалната Facebook страница на магазина: www.facebook.com/remix.bulgaria

 реклама