Picmiller не изменя визията, а й добавя стойност

Имате ли собствен дом? А искате ли да имате?
по статията работи: biznews.bg
Picmiller не изменя визията, а й добавя стойност

Имате ли собствен дом? А искате ли да имате? Ако отговорът на този въпрос е "да", значи сте се впуснали в едно от приключенията на живота си, наречено "Моят мечтан дом". В повечето случаи неговото откриване е особено трудно, в други почти невъзможно. Рядкост са и брокерите – специалисти, които знаят какво да ви покажат, кога да ви предложат изгодна сделка и как да финализират една продажба. Още по-малко пък са тези, които първоначално показват добри кадри на обекта.

За да не изпадат в подобна ситуация и да повишат стойността на продукта, който предлагат, брокерите вече могат да използват услугите на платформата Picmiller, която им позволява да имат най-добрите възможни кадри за възможно най-кратък период от време. "Picmiller е професионален доставчик на услуги, свързани с обработката на снимки, към момента насочен основно към сегмента на недвижимите имоти. Идеята на проекта е да повиши стандарта на онлайн изображенията, позволявайки на агента по недвижими имоти да изгради по-ясна платформа за клиента и да му предложи да погледне сградата или интериора й сякаш през собствените си очи.", казва Андрю Морис, представител на Picmiller за България. Той обяснява, че за проекта работят професионални фотографи и специалисти в областта на визуалното представяне. По този начин предоставяният продукт е на максимално високо ниво и е изцяло полезен на ползващият го.

Специалистите на финландската компания гарантират изчистване на образа и представянето му в максимален до оригинала вид. Те няма да преиначат гледната точка, няма да скрият евентуални недостатъци, нито пък да добавят преимущества: "Един от най-важните аспекти на Picmiller са стандартите, които предлагаме, стандартите, които се стараем да повишим. Визията, която искаме да създадем е тази, която реално е била заснета. Не предлагаме услуга, която ще изтрие или добави елементи към нея. Ние предлагаме изчистване на оригиналната картина. Така че, ако тревата е зелена – остава си зелена; ако небето е синьо – да, синьо е. Ние не променяме аспектите на самата снимка, на това, което всъщност виждате. Контролът на качеството, който имплементираме в услугата Picmiller преди да върнем снимките на клиентите и те да ги използват ни уверява, че нищо не е махнато или добавено от и към визията", споделя още Андрю Морис.

В моментът, в който прецените, че е време да потърсите домът на мечтите си – убедете се, че брокерът ви работи с истинските професионалисти в бранша и няма да ви предложи нереална визия. Услугата на Picmiller е достъпна денонощно, седем дни в седмицата, от всяка точка на света. Всичко, което един професионален брокер е нужно да направи, е да качи снимките на платформата и да ги получи професионално обработени 24 часа по-късно. Ако пък бърза, скоро финландската компания ще може да му предложи и експресна услуга, която да отнеме не повече от 2 часа. Време, което брокерът може да посвети на това да ви опознае по-добре, за да открие по-лесно жилището на мечтите ви.

Следвайте Picmiller в социалната мрежа Facebook 

 реклама