LG ще покаже най-новата си гама от енергийно ефективни хладилници на IFA 2014  2

Иновативните хладилници имат подобрена производителност, по-висока енергийна ефективност, красив дизайн и са удобни за ползване
по статията работи: Данаил Казаков
LG ще покаже най-новата си гама от енергийно ефективни хладилници на IFA 2014

LG Electronics (LG) ще представи най-новата си линия от енергийно ефективни хладилници на IFA 2014 в Берлин, Германия с широка гама от модели, предлагащи отлична енергийна ефективност и изключително удобство. Новите модели са създадени, за да посрещнат високите стандарти на европейските потребители. Хладилниците на LG запазват храната прясна по-дълго и правят съхранението и подреждането на храната по-лесно и по-удобно.

Изключителна икономия на енергия с революционния инверторен линеен компресор на LG

С изключителния си Total No Frost енергиен рейтинг от A+++ -20%, хладилниците на LG с долно фризер отделение са лидери в индустрията по отношение на енергийна ефективност. Това се дължи на модерния инверторен линеен компресор, който използва право бутално задвижване вместо концвенционалното ротиращо се бутално задвижване, а това води до по-малко вътрешно триене, по-висока надеждност, по-голяма издръжливост и по-малко шум. При тестове, проведени от VDE, хладилниците на LG, които имат технология с инверторен линеен компресор показват, че са с около 32% по енергийно ефективни 1 отколкото тези, които са оборудвани с конвенционални бутални компресори и така допринасят за значително по-ниски сметки за електричество. VDE също отбелязва и че хладилника на LG е с до 25% по-тих 2 в сравнение с друг хладилник, захранван от конвенционален бутален компресор. И благодарение на здравината и издържливостта си, инверторният линеен компрес на LG се предлага с 10-годишна гаранция.

Иновативият дизайн Door-in-Door™ за бърз и лесен достъп с по-малки загуби на студен въздух

Удобният Door-in-Door™ дизайн на LG позволява на потребителите да достигат често консумирани продукти в хладилника като същевременно намалява количеството студен въздух, който "избягва" от основното отделение на хладилника с до 41% 3 и така поддържа храната прясна за по-дълго време. Регулируемата кошница се съчетава с удобна секция с чекмеджета и така позволява създаването на различни комбинации. Всеки член от семейството може лесно да настрои височината на различните отделения спрямо нуждите си. Тази доказана Door-in-Door™ функция е внедрена във всички хладилници на LG по света и включва и опции "страна до страна", множество врати и горен фризер.

По-умно съхранение в по-голямо пространство за максимална гъвкавост

По-тънката изолация на стените дава на новия хладилник с четири врати от LG огромен капацитет за съхранение. Централната преграда, която обикновено се внедрява в хладилниците с две врати също е премахната и така създава още повече място за съхранение на храни и напитки. Освен това, системата за Smart Storage, която носи допълнителни удобства, има технология за управление на пространството и помага на собствениците да организират съдържанието на хладилника по по-изобретателни начини.

Total No Frost с интелигентно управление на въздуха за по-свежа храна

Повечето конвенционални системи с вътрешен въздушен поток разпръскват студен въздух непоследователно, докато съвременните технологии Total No Frost от LG, внедрени във всички хладилници на компанията, предлагат ефективно охлаждане в цялата им вътрешност.

Благодарение на системата Multi Air Flow, студеният въздух циркулира през множество отвори и така гарантира еднаква температура навсякъде. А уникалната система за филтриране на въздуха Pure N Fresh използва мощен вентилатор, който премахва миризмите и вкарва пречистен въздух през канали за пресен въздух, като така гарантира, че храната ще се запази прясна за по-дълго време.

Смарт технология и функции, за подобряване на удобството

Функцията Smart Diagnosis™, предлагана в някои модели на LG, дава възможност на служители по поддръжката дистанционно и бързо да диагностицират потенциални проблеми с хладилника, без да се налага да посещават дома на потребителя. Мрежестият капак на Moist Balance Crisper™ подобрява задържането на влагата и така удължава живота на зеленчуците и плодовете. Разположена в основното отделение на хладилника, удобната Fresh 0 зона е идеално място за съхранение на месо и риба, където потребителите могат да получат достъп до тези често използвани продукти незабавно, без да се налага да ги замразяват и размразяват.

"Европейските потребители имат висока осъзнатост по отношение на опазването на околната среда и поставят енергийната ефективност като най-важен фактор при избора на домакински уреди,” каза Сеонг-джин Джо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. "Най-новите хладилници на LG са създадени, за да се съобразят с тази нужда. Всеки модел използва набор от най-съвременни технологии, които минимизират въглеродния отпечатък и същевременно увеличават производителността и удобството за потребителя.”

Посетителите на IFA могат да разгледат новата гама от стилни и енергийно ефективни хладилници на LG на щанда на компанията в зала 11.2 на Messe Берлин.

 

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е партньор на годината на 2013 ENERGY STAR®.Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Appliance Company

Компанията LG Electronics Home Appliance е глобален лидер в индустрията за домакински уреди и предлага внимателно създадени продукти, които комбинират отлична производителност с удобство за потребителите. Смарт устройствата на компанията предлагат внушителни възможности за пестене на енергия и време, както и ползи за здравето на хората. Новаторските продукти на  LG, включително хладилници, перални, миялни, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди и продукти за здравето, са създадени, за да посрещнат нуждите на потребителите по цял свят. За повече информация посетете www.LG.com.

 реклама