GoPro Karma - Много повече от дрон и вече на българския пазар

На представянето, изпълнителният директор Уъдман сподели “Вълнуваме се да представим Karma и да покажем колко повече от дрон е тя. Karma притежава стабилизация на изображението от холивудски калибър.”
по статията работи: biznews.bg
GoPro Karma - Много повече от дрон и вече на българския пазар

След представянето през Септември 2016, дронът Karma от GoPro пристига и на българския пазар. Karma преобръща представите за заснемане, обработка и споделяне на вълнуващо съдържание, затвърждавайки GoPro като решение за разказване на истории от край до край.

На представянето, изпълнителният директор Уъдман сподели "Вълнуваме се да представим Karma и да покажем колко повече от дрон е тя. Karma притежава стабилизация на изображението от холивудски калибър. Толкова е лесна за употреба, и начинаещ може да започне да се забавлява веднага.”

Karma улавя невероятно гладки GoPro кадри във въздуха, ръчно или прикрепена към любимата ви екипировка. Karma дронът е сгъваем и се побира в своята собствена олекотена раница, която може да носите по време на всякакви дейности. Дистанционно, в стил джойстик, с интегриран touch screen, прави летенето и управлението лесно и забавно. Karma включва компактен, побиращ се в малка раница дизайн и включва стабилизираща стойка, която може да се държи ръчно или да се закачи за превозни средства, екипировка и други. Karma позволява на всеки лесно да заснеме невероятно гладки, стабилни видео кадри, по време на почти всякакви активности.

1889479

Повече от дрон. Това е Karma. Karma предлага безболезнен опит, извън кутията, за разлика от всеки друг дрон на пазара: 
Компактна и сгъваема, цялата система се побира във включената раница, която е толкова удобна за носене по време на всякакви активности, че потребителите ще забравят, че я носят със себе си.
Един контролен панел, включващ интегриран touch дисплей, прави управлението забавно, бързо и лесно за пилотиране, без нужда от отделен телефон или таблет, за да виждате това, което вижда дронът.
Стабилизаторът за камера 3-axis може да бъде отделен от дрона и закачен към включения  Karma Grip за улавяне на ултра плавни кадри от ръка или при монтиране.
 
Karma ще може да намерите в комплект заедно с камера GoPro Hero5 Black или самостоятелно, без камерата, на цени от 2729.00 лв и 1949.00 лв.  

За GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO):
GoPro, Inc. преобразява начина, по който хората заснемат и споделят своя живот. Това, което започва като идея да се помогне на атлети да се самозаснемат, докато спортуват, се превръща в широко прието решение за хората да заснемат своите интереси, каквито и да са те. От екстремното към ежедневното, професионално към любителско, GoPro позволява на света да заснема и споделя своята страст под формата на вълнуващо и завладяващо съдържание.
GoPro, HERO, Karma, и Session, и техните съответни лога са запазена марка  или регистрирана запазена марка на GoPro Inc. в САЩ и други страни. Всички други марки са собственост на съответните им притежатели.
За повече информация посетете www.gopro.com или се свържете с GoPro тук Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, YouTube, and GoPro's The Inside Line.

За XCoSports:
XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: GoProCameras(USA), Scarpa (Italy), Silva (Sweden), Gerber (USA), DirectAlpine (CzechRepublik), GenuineGuideGear G3 (Canada), ABS Airbag (Germany), Patagonia (USA)q Kazuma (Hawaii), BlueIce (France), Ortik (Portugal), NST Labs (France), Black Diamond (USA), MontBell (Japan), Point 6(USA), Ryders (Canada), Smartwool (USA), Chimpanzee (Czech Republic), LyoFood (Germany), Lupine (Germany). За допълнителна информация – www.xcosports.com и facebook.com/XCoSports

 

 

 реклама