EXIT добавя Jason Derulo и Roisin Murphy към впечатляващата си програма

Световно признатият сръбски фестивал EXIT представя най-добрата си програма в своята 17-годишна история с хедлайнери като The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell
по статията работи: biznews.bg
EXIT добавя Jason Derulo и Roisin Murphy към впечатляващата си програма

Световно признатият сръбски фестивал EXIT представя най-добрата си програма в своята 17-годишна история с хедлайнери като The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell и още стотици артисти на повече от 20 сцени в Петроварадинската крепост на 5-9 юли. EXIT е добре известен с впечатляващата си локация и разнообразни артисти, а тазгодишната програма току-що стана дори още по-силна с добавянето на две нови звезди. Популярният американски певец и автор на хитове Jason Derulo ще направи истинско парти в събота вечер на главната сцена на 8 юли. С продадени в над 50 млн. копия 11 платинени сингъла, 3 млрд. гледания в YouTube и повече от 20 млн. фена в социалните мрежи, само на 27 години Derulo е една от водещите звезди в момента. Албумът му "Tattoos/Talk Dirty" има пет платинени сингъла, което в последните години е постигано само от звезди като Beyonce, Drake, Taylor Swift и Rihanna! Огромните продажби не са непознати и на музикалната дива на 21-ви век Roisin Murphy, която издаде цели три албума в последните три години и ще се появи на сцената на EXIT на следващия ден. Певицата на Moloko има множество хитове в кариерата си, които винаги носят силно преживяване за публиката при изпълнение на живо с бандата ѝ.

Jason Derulo и Roisin Murphy се присъединяват към EXIT 2017: https://youtu.be/fyI4LMo6lNs

Това, което отличава Derulo от останалите звезди, е, че той сам пише хитовете си и дори в началото на кариерата си създава парчета за други артисти като Puff Daddy и Lil Wayne. Талантът му се допълва от изключителна работна етика, а колегите му споделят, че зад всеки излязъл хит стоят още няколко страхотни парчета, за които не остава място в албумите му. Тази година очакваме петия му студиен албум, а първият сингъл от него с Nikki Minaj и Ty Dolla $ign вече достигна първите си 100 млн. гледания в YouTube само за месец! Дългият списък от звезди, с които е работил, включва Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland и много други. След като оглави Billboard Hot 100 с дебюта си през 2009 г., неговите пеене, танци и изпълнение на сцената са моментално забелязани от Lady Gaga и The Black Eyed Peas, които го избират да подгрява турнетата им. Освен невероятния талант да създава песни и да ги изпълнява, Derulo е първокласен танцьор - също като своя модел за подражание, Краля на попа Michael Jackson!

Заедно с Moloko, Roisin Murphy е смятана за един от съществените артисти на музикалната сцена в края на 90-те с хитове, които вече са се превърнали в класики, като "The Time is Now", "Sing it Back" и "Forever More". По същото време тя стартира самостоятелна кариера и двата ѝ албума "Ruby Blue" и "Overpowered" затвърждават ролята ѝ на попкултурна икона. Точно както на сцената, Roisin се движи грациозно между различните стилове и ролите си на изпълнител, продуцент, дизайнер, модел и актриса. От 2014 г. насам тя издаде три високо оценени от критиката албуми - "Mi Senti", "Hairless Toys" и новия "Take Her Up To Monto"! Roisin Murphy има уникално присъствие на международната сцена, като медиите я наричат "арт-поп кралица” и "модна икона”.

Груповата оферта за фенове на EXIT е на разположение от 5 май!

Може да се възползвате от специалната оферта за фенове на EXIT, която позволява група да закупи четири целодневни билета за EXIT, четири тридневни билета за Sea Dance или четири билета за пълния Exit Adventure и да получи пети абсолютно безплатно! Груповата оферта ще е налична за закупуване на ТОЗИ ЛИНК от петък, 5 май. Информация за настаняване и пътуване можете да откриете на ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА на официалната пътническа агенция на Exit - ExitTrip.

EXIT ще се състои на 5-9 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия, и включва концерти на The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X и много други. Скоро ще бъдат обявени и други артисти, които да допълнят разнообразната програма, с която EXIT е известен.

EXIT започва като младежко движение през 2000 г., което се бори срещу режима на Слободан Милошевич. Оттогава EXIT се разраства до един от водещите световни фестивали с изпълнения от Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns'n'Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy и Motorhead. Като единствения съвременен музикален фестивал, който стартира като обществен активизъм, EXIT ще отбележи 50 години от Summer of Love през 1967 г. и ще напомни на феновете движението за мир от 60-те, споделяйки послания, които в днешния свят са по-нужни от всякога.

 

 реклама