ERP.BG ще гостува на национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика“  2

Целта на най-мащабния национален бизнес форум за 2017г. е да засили взаимодействието между общините и бизнеса
по статията работи: biznews.bg
ERP.BG ще гостува на национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика“

Между 20-ти април и 30-ти юни в България ще се проведе национален бизнес форум "Силни региони за силна икономика" под егидата на 20 общини. Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за тази година е да засили взаимодействието между общините и бизнеса, както и съвместната работа с държавната администрация.

Във форума ще вземат участие лектори от бизнеса, както и представители на Министерство на икономиката, Министерство на земеделието и храните, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на труда и социалната политика, Министерство на образованието и науката, Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Българска агенция за инвестиции и Българска банка за развитие.

Началото на бизнес форума ще бъде на 20-ти април във Враца. Търговският директор на ERP.BG Димитър Димитров ще разкаже на аудиторията повече за това как се променят системите за управление на бизнеса в отговор на глобалната дигитализация. Гостите на конференцията ще научат и кои са последните тенденции в софтуера за управление, така че да се постигне максимална ефективност при управление на бизнес процесите и прогресивен растеж на компаниите.

Всички присъстващи на бизнес форума ще имат възможност да научат и повече за експертните решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешките ресурси, счетоводство, търговското право, мотивацията, мениджмънта, иновациите, международни пазари и други.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, висококвалифицирани специалисти от експертен отдел, осигуряващи иделогична поддръжка на клиентите и партньорите.

Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес: http://erp.bg/

 

 реклама