Dertour България предоставя неустоими преживявания с новите си летни предложения

Германският туроператор представи три каталога на български език с предложения за индивидуални пътувания в Средиземноморието и Deluxe почивки по целия свят. Българското представителство на немския туроператор бележи 18,11% ръст на клиентите си през 2011 г.
по статията работи: Петър Чернев
Dertour България предоставя неустоими преживявания с новите си летни предложения
Снимка: Dertour България

Българското представителство на третия по големина туроператор в Европа REWE Touristik -  DERTOUR България представи днес предложенията си за почивки през летния сезон на 2012 г. Специален акцент в предложенията са  луксозните почивки в Малдивите, Далечния Изток, Океания и Америка, както и предложенията за отдих по Средиземноморието, които компанията представи на български език в три отделни каталога.

Едни от най-вълнуващите продукти и дестинации, предлагани чрез мрежата на  германския туроператор за 2012 г. са индивидуалните почивки в Гърция. Туристите могат да се насладят на живописни обиколки из гръцките острови, да усетят духа на местната култура и да се потопят в необикновени преживявания, организирани специално за тях, като скубадайвинг, круизи с яхти и др. Предложенията за почивка в други средиземноморски страни впечатляват с оригиналността си, като например обиколка на тосканското крайбрежие с култовия италиански мотопед Веспа или кулинарна екскурзия във френския Прованс. 

Далечните Малвиди, Тайланд, Сейшелските острови, Мексико и Дубай са топ екзотичните дестинации на DERTOUR за 2012 г. Специалните DERTOUR DELUXE предложения гарантират истинска наслада и комфорт в първокласни хотели, персонално обслужване и екслузивни преживявания, както и сигурност за клиентите. Специално за ценителите на лукса, компанията подготви своите DERTOUR DELUXE предложения и за почивки в европейски столици и в САЩ. 

Разнообразието от предложения за почивка в чужбина на DERTOUR България в сезона на ранните записвания се допълва и от неустоими предложения за почивка в България. Предложенията за почивка по южното черноморие за м. май започват с цени от 34 евро за 7 нощувки със закуски на човек, и от 66 евро на същата база за северното крайбрежие на страната.

Продуктите на туроператорите, представлявани от DERTOUR България, достигат до българските клиенти чрез партньорска мрежа от над 90 български туристически агенции. Това съобщи г-н Иван Савов, Управител на DERTOUR България, като подчерта, че компанията много внимателно подбира агенциите-партньори, с цел да гарантират най-качественото обслужване и сигурност на клиентите си. 

През 2011 г. DERTOUR България отбеляза 18% ръст на българските си клиенти, спрямо 2010 г., осигурявайки пътувания за над 14 000 клиенти до близки и далечни дестинации. Успехът се дължи на разнообразието от дестинации, продукти и ценови категории, възможността за пълно индивидуализиране на почивката и сигурността за клиентите, както и на дългогодишния опит и успешен бизнес модел на представляваните от компанията туроператорски групи DERTOUR и REWE Touristik GmbH.

Туроператорите, представлявани от DERTOUR България, предлагат индивидуални пътувания, според предпочитанията на клиентите, до над 5 000 различни дестинации от всички континенти по света. Предлаганите продукти, които достигат до крайните клиенти чрез партньорската мрежа от туристически агенции, включват разнообразни туристически услуги – самолетни почивки, настаняване във всички категории хотели, автомобили под наем, самолетни билети, застраховки и др. DERTOUR предлага различни видове пътувания, включително спа и уелнес туризъм, ски почивки, сватбени пътешествия, морски, презокеански и речни круизни пътувания, посещения на спортни и културни събития като Формула 1 или концерти в Арена ди Верона, обиколни пътувания на най-екзотичните места по света и др.

DERTOUR България е официалното представителство в България на две от водещите немски туроператорски компании DERTOUR и REWE Touristiк, част от REWE Group, с консолидиран годишен оборот от туристическия бизнес към 2010 г. от над  4,2 млрд. евро и 6,2 млн. обслужени туристи за годината и са третият по големина европейски туроператор. DERTOUR GmbH & Co. KG, с прилежащите му марки DERTOUR, Meier’s Weltreisen и ADAC Reisen, се фокусира върху индивидуалните предложения, предлагайки различни туристически модули, които могат да се комбинират индивидуално. REWE Touristik Gesellschaft mbH с марките ITS, Jahn Reisen и Tjaereborg залага на самолетните почивки с начална точка Германия, Австрия и др. Двете компании се ползват с изключителна репутация и доверие, благодарение на сигурността, която предлагат на своите клиенти. Представляваните от DERTOUR България туроператорски групи работят с над 15 000 хотела по света, 240 авиокомпании, 80 круизни компании, 30 компании за коли под наем и т.н.

 реклама