CEO Search става ексклузивен партньор за България на IIC Partners

Eдна от водещите световни мрежи за екзекютив сърч
по статията работи: biznews.bg
CEO Search става ексклузивен партньор за България на IIC Partners

Международната организация за привличане на ръководни кадри IIC Partners стъпва на българския пазар чрез CEO Search. Консултантската практика за подбор на ръководни кадри ще представлява ексклузивно организацията у нас в мрежата, , която оперира в 36 държави.

CEO Search стана 45-тия член на IIC Partners Executive Search Worldwide. Лично ръководството на организацията покани българската компания да се присъедини, за да работи в страната ни, определена като един от стратегическите нововъзникващи пазари на ръководни бизнес позиции. Така разширява мрежата си от независими компании в 36 държави в Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия.

CEO Search е водеща консултантска практика за подбор на ръководни кадри, основана през 2003 г. от Милен Иванов, сериен предприемач и мениджър с над 20-годишен опит. "В бързо променящата се бизнес среда е важно да осигурим на клиентите си международни хоризонти и достъп до развита мрежа от контакти. Като част от голямото семейство на IIC Partners получаваме достъп до големи възможности и ще допринесем за развитието на организацията", казва г-н Иванов. Николай Николов, старши партньор, подчертава, че с присъединяването си към IIC Partners CEO Search потвърждава отличните позиции на страната ни на световния пазар на висши ръководни кадри. Теодора Атанасова, управляващ партньор, допълва: "Виждаме големия потенциал в съчетаването на нашите знания на национално ниво със световния опит на IIC Partners".

По данни на Българска Екзекютив Сърч Асоциация (БЕСА) от началото на 2017 г. изпълнителните директори, мениджърите на производствени предприятия, както и Research&Development или IT директорите, са финансово най-успешните ръководни кадри у нас. 40% от проектите за подбор на кадри за високи позиции са в индустриалния сектор. Данните от ежегодния доклад на БЕСА идват от компании, които са били клиенти на членовете на асоциацията и не претендират за изчерпателност.

За IIC Partners

IIC Partners Executive Search Worldwide (www.iicpartners.com) е сред десетте най-успешни световни организации за привличане на ръководни кадри. Тя разполага с 54 представителства с над 350 консултанти в 36 държави в Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия. Членовете на мрежата са независими компании, лидери на националните и регионални пазари. За повече информация посетете уебсайта на IIC Partners www.iicpartners.com .

За допълнителна информация се обръщайте към Теодора Атанасова, управляващ партньор в CEO Search, тел. +359 885 736 228, е-mail: teodora@ceosearch.bg, www.ceosearch.bg

 реклама