Bobo & The Gang пуснаха най-новата си песен „Не знам“

Те са първият по рода си хип-хоп проект с бенд от live-музиканти в България.
по статията работи: biznews.bg
Bobo & The Gang пуснаха най-новата си песен „Не знам“

Социален текст, фънк и хип-хоп звучене изпълват новото парче на Bobo & The Gang. "Не знам" е пилотният сингъл към албума "Говори", който българските меломани и фенове на бандата очакват с нетърпение. Седморката ще представи дебютния си албум с официална промоция в края на месеца – 30-ти март в столичен клуб.

Музиката и аранжиментът на "Не знам" са дело на Bobo & The Gang, а текста е на Бобо. Съвсем скоро се очаква и заснемането на видеоклип към песента, а в новия диск на групата ще има общо 10 авторски песни на български език, повечето от тях неиздавани до момента.

Линк към "Не знам" в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LlaC7pt_oV4&t=2s


Повече за Bobo & The Gang:

"BOBO AND THE GANG” е първият по рода си хип-хоп проект с бенд от live-музиканти в България. Момчетата от групата показват своето виждане за този стил с изцяло авторска музика и рими на български език. Бандата свири заедно за първи път през 2010г. на "Grolsch Block Party" в София.

През 2012г. участват на фестивала "Spirit of Burgas", където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte, Tinie Tempah и Busta Rhymes. След редица концертни и клубни участия отново се качват на голяма сцена, но този път с Jessey J в зала "Арена Армеец”- София. Два месеца по-късно подгряват хип-хоп звездата KRS One.

В началото на 2014г. групата пуска официално в YouTube канала на Facing The Sun първия по рода си хип-хоп концерт от поредицата StudioLive, продуциран от Росен Ватев, съвместно с пловдивския лейбъл "C.T.P Records”. След успешната серия от осем видеоклипа, записани и заснети в натурална студийна обстановка, групата участва активно в почти всяко значимо събитие в страната. Oтново през 2014г. Bobo & The Gang подгрява Stereo MC’S на "Ficosota Festival".

През 2015г. бандата свири с някой от новите и актуални имена, като DE-YO, ACANTHA LANG, BLLOSOM. Bobo & The Gang подгрява и Jose James на "А то Jazz Festival" – София. В същата година бандата свири заедно с BLACKSTREET на част от европейското им турне, включително и в България. Имат и клубно участие тук заедно с Mystikal.

През 2016г. изявите на бандата продължават в съвместни участия, заедно с имена като: Reverie, Dj- Lala, Truth Hurts (USA) , Hanlei (UK). Миналата година групата започва и работа по новия си албум "Говори", включващ неиздавани досега парчета. Той ще бъде промотиран на 30 март 2017г. в клуб Терминал 1 в София.

Още информация за Bobo & The Gang можете да откриете в официалната Фейсбук страница на групата: https://www.facebook.com/Bobo-The-Gang-152136144826229/

 реклама