Allview пуска в продажба VIVA i7, най-достъпният таблет с Intel® Atom™ процесор от своята гама продукти

7-инчовият дисплей използва технологията IPS (In-plane switching), която предлага отличен ъгъл на визуализация и показва изображенията в естествени цветове
по статията работи: Данаил Казаков
Allview пуска в продажба VIVA i7, най-достъпният таблет с Intel® Atom™ процесор от своята гама продукти

Allview, румънската марка номер едно за смартфони и таблети, днес стартира продажбите на таблета VIVA i7 с високо производителен Intel® Atom™ процесор и 7-инчов отличен дисплей с IPS технология.

"Viva i7 е четвъртото устройство в нашата гама продуктти с интегриран Intel® Atoм™ процесор, и определено няма да е последното. Искаме потребителите на таблети да получават решения с висока производителност, но и достъпни такива." каза Лусиан Петисила, Генерален мениджър на Allview.

1,2GHz-ият Intel® Atom™ двуядрен процесор, подкрепен от PowerVR SGX544MP графично решение и 1GB оперативна памет, предлага необходимата скорост на обработка на цялата информация, поддържа игрите на оптимално качество и осигурява ниска консумация на енергия. Вътрешната 8GB памет може да бъде разширена до 32 GB чрез MicroSD карта.

7-инчовият дисплей използва технологията IPS (In-plane switching), която предлага отличен ъгъл на визуализация и показва изображенията в естествени цветове. Резолюцията 1024x600 гарантира качество на детайлите. Viva i7 идва с Bluetooth свързаност, благодарение на което може да се свържете до различни аксесоари и улеснява прехвърлянето на данни.

Двете 2MP и 0.3MP камери позволяват на потребителя да прави снимки, филми и да провежда видео разговори чрез социалните приложения. Viva i7 се предлага в два цвята, перлено-бял и матово-черен, има ергономичен и елегантен дизайн и е лесен за използване и пренасяне.

Таблетът Viva i7 ще се продава на цена от 99 евро. За повече информация за устройството, моля посетете продуктовата страница на сайта на производителя www.allviewmobile.com.

За Allview Mobile, Румъния

Създадена през 2004 г., Allview е румънска марка номер едно за смартфони и таблети. Allview е първата местна компания, която през 2010 г. пуска в продажба таблет, а през 2011 г. първия смарт телефон под същата марка, като през 2013 г. представя и първия едносимов смарт телефон от своето портфолио. Марката Allview присъства на IT&C пазарите в България, Германия, Унгария, Холандия, Молдова, Словакия, Гърция и Босна и Херцеговина. Устройствата с марка Allview са с удобен интерфейс, с атрактивен дизайн, използват най-новите технологични постижения и предлагат висока производителност.

 реклама