Air France предлага допълнителни полети през пролетта

В събота от 8 април и Великденските празници, 24 допълнителни полета
по статията работи: biznews.bg
Air France предлага допълнителни полети през пролетта

За да отговори на повишеното търсене през училищната пролетна ваканция и края на учебната година, Air France планира да увеличи честотата на своите полети на средни разстояния до и от няколко европейски и северноафрикански дестинации. Като цяло, в периода между април и юни, компанията ще изпълнява 138 допълнителни полета.

- В събота от 8 април и Великденските празници, 24 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Мадрид, Маракеш, Неапол и Рим, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации с 15%.

- От 24 до 31 май, 20 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Барселона, Флоренция, Мадрид, Рим и Стокхолм, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации от 7%.

- През юни, 94 допълнителни полета ще бъдат изпълнени до Барселона, Мадрид и Стокхолм, което представлява увеличение на капацитета по тези дестинации с 12%.

Тези нови предложения на групата Air France-KLM, са в съответствие със стратегията на офанзивния проект Trust Together. Растежът на флота, в съчетание с по-интензивното използване на самолетите, позволява оптимизиране на разписанието на полетите, за да се отговори на по-високото сезонно търсене.

 

 

 

 реклама