Уникален Тийм Билдинг Симулатор свободно достъпен в интернет  2

Потребителите ще могат да задават критерии като дестинация, участници, дни, видове дейности и да съставят цели примерни тийм билдинг програми, които да включват игри на открито, закрито, празненства и много други.
по статията работи: Данаил Казаков
Уникален Тийм Билдинг Симулатор свободно достъпен в интернет

Иновативната компания Амейз, специализираща в развитието на човешките ресурси, ще обяви официално пускането на нов онлайн тийм билдинг симулатор на сайта си www.amaze.bg този четвъртък.

От Амейз твърдят, че искат да създадат интерактивен елемент, който под формата на игра да разпалва въображението на клиентите. В симулатора са въведени подробно множество от идеите в портфолиото на компанията. Иноваторите от Амейз не се притесняват, че открито споделят идеите си. "Креативността и иновацията са основни ценности в нашия екип. Хрумват ни нови и оригинални идеи всеки ден и за всеки нов клиент. Симулаторът просто ги интегрира по забавен начин".

Амейз ще обяви официално симулатора на тазгодишното изложение за човешки ресурси HR Industry, което ще се проведе на 13 февруари, четвъртък, в столичната зала Интерпред. Компанията ще изненада и с още една новост на пазара – платформата по подбор HireHive (hirehive.bg), която ще промени начина, по който бизнесите работят с агенциите по подбор.

За да научите повече може да присъствате на презентацията на екипа на Амейз от 15:00 като част от програмата на HR Industry.

 реклама