Условия за публикуване

BizNews.bg предлага възможност на компаниите в България и/или техните обслужващи агенции да разпространяват новините, отнасящи се до техния бизнес.

Публикуването на корпоративни съобщения в BizNews.bg в общия случай е безплатно и се извършва след одобрение от редактор.

Показването на съобщенията на сайта става по хронология на публикуване, освен в случаите, когато съобщението е VIP, тоест е от партньор на BizNews.bg, Econ.bg и/или техните собственици.

Можете да предлагате своите съобщения на адрес biznews@econ.bg, а, за да бъдат те показани с VIP-статус, да ни потърсите на телефон 02/439 74 01 или на reklama@3bay.bg.

 

 

BizNews.bg, Econ.bg и техните собственици не носят отговорност за публикуваната корпоративна информация.

 реклама
Система за бизнес анализи Tableau е един от лидерите при този тип софтуерни решения
Днес 23.03.2017 г., Варна, България, гейм студио Уафуу АД стартира На 28.02.2017г. образователният проект бе отличен със статуетка в категория Развлекателен софтуер на Наградите на БАИТ за 2016г.
Фондът за иновации в културата към Асоциацията за развитие на София и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ участват в InnoBridge
Баккер е холандска компания, най-голямата в света за търговия с цветя по каталог и ще Ви помогне да украсите градината или дома си по един наистина незабравим начин.